netjobs.com

MHS Bostäder är en bolagsstiftelse som tillhandahåller bostäder för studerande på Försvarshögskolan och Försvarsmaktens personal, som för tjänst behöver en tillfällig bostad i Mälardalsregionen och framför allt Stockholm, Enköping och Uppsala. MHS Bostäder har ett antal egna fastigheter med drygt 1000 lägenheter samt lokaler för affärer, kontor, förskola, hunddagis med mera. För att hantera Försvarsmaktens varierande bostadsbehov hyr stiftelsen även in lägenheter av ett flertal hyresvärdar i Stockholm. Alla lägenheter förmedlas av egen bostadsförmedling. Läs mer på www.mhsbostader.se.


MHS Bostäder erbjuder receptionisttjänst där du är lika efterlängtad som uppskattad
Är du personen som stortrivs när du kan ge en hjälpande hand där det behövs? Vet du vad det innebär att ge det där lilla extra som sätter guldkant på andras tillvaro på arbetsplatsen? För dig som söker en trivsam arbetsplats där din förmåga att sprida en god stämning och ditt öga för ordning och reda uppskattas, så erbjuder MHS bostäder nu en fin möjlighet för dig. MHS bostäder lägger stor vikt vid servicen till sina hyresgäster, liksom trivsel bland personal. I strävan att bli ännu bättre på detta kommer den nyinrättade tjänsten som receptionist att vara en nyckelroll.

Du är efterlängtad!
Som receptionist på MHS Bostäder kommer din viktigaste uppgift vara att ta hand om hyresgäster som har frågor eller behöver hjälp i olika ärenden. Du blir i många fall företagets ansikte utåt och är den som tar emot besökare för att dirigera dem rätt. Förutom att arbeta i receptionen har du ett ansvar för lokalerna, där din uppgift blir att säkerställa att saker finns på rätt plats och att mötesrum står redo inför möten och event.
På MHS Bostäder jobbar idag 18 medarbetare. Tack vare din insats vad gäller ansvar för kontorsmaterial och förberedelser för möten kommer du underlätta jobbvardagen för samtliga medarbetare och involveras på olika sätt med alla kollegor. Din roll är efterlängtad internt och du kommer att tas emot med öppna armar.
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bemanning av reception under öppettider.
  • Svara i telefon och hantera infomejlen.
  • Vara behjälplig inför möten, inhandla lunch vid behov och förbereda mötesrum.
  • Beställa kontorsmaterial.
  • Posthantering.

Din profil
MHS Bostäder söker dig som ser långsiktigt på den här möjligheten. Du är trygg i dig själv och genom tidigare erfarenhet av arbete med service vet du därmed att detta är den typ av roll som passar dig. Du vet hur du ska prioritera dina arbetsuppgifter även när många saker sker samtidigt. Lösningsorienterad är ett ord som du kan identifiera dig med.
Det du söker hos en arbetsgivare är trevliga kollegor och du drivs av att hjälpa och underlätta för andra. Vad du har gjort tidigare är mindre intressant än vem du är som person. När du söker dig till den här tjänsten tror vi att du letar efter en arbetsplats där du kan landa i en roll där din personlighet kommer till sin rätt. Du söker inte efter ditt livs största utmaning, snarare efter ditt livs kärlek arbetsplatsmässigt. Kanske är detta rätt matchning för dig?

Välkommen med din ansökan!
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
 


 

Branschkategori Administration / Kontor / Personal
Bransch Telefonväxel / reception

Receptionist

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Dela detta jobb